Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У середу розглянуть опозиційний варіант політреформи?

Понеділок, 21 червня 2004, 14:47
Конституційна комісія Верховної Ради України пропонує в середу, 23 червня, розглянути в сесійному залі обидва законопроекти щодо політреформи - номери 4180 і 3207-1.

Про це повідомив журналістам координатор парламентської більшості, співголова конституційної комісії Степан Гавриш, відзначивши, що відповідного рішення конституційної комісії поки немає.

За його словами, у вівторок лідери фракцій і груп ще раз зберуться на погоджувальну раду, щоб вирішити питання про час розгляду в парламенті законопроектів щодо конституційної реформи.

Як повідомив журналістам постійний представник президента у Верховній Раді Олександр Задорожній, на сьогодні головною є проблема розгляду двох законопроектів щодо політреформи.

На попередньому засіданні конституційної комісії було розглянуто законопроект 4180, внесений більшістю. Комісія рекомендувала Раді розглянути цей документ, текст якого зараз копіюється для ознайомлення депутатів, повідомив Задорожній.

Він також відзначив, що залишається невирішеним питання, чи розглядати два законопроекти одночасно або по черзі.

За його словами, конституційна комісія тільки зараз приступить до розгляду законопроекту 3207-1, внесеного представниками опозиції, зокрема, Анатолієм Матвієнком.

За словами Задорожнього, існує кілька пропозицій по розгляду законопроектів з політреформи. Зокрема, пропонується розглянути на нинішньому пленарному тижні законопроект 4180 і на наступному пленарному тижні - законопроект 3207-1.

Крім того, є пропозиції про те, щоб розглянути обидва цих законопроекти в середу на нинішньому пленарному тижні.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ПОЛІТРЕФОРМА ПОЧИНАЄТЬСЯ У СЕРЕДУ

Боротися з Кучмою на виборах готується Мороз. А Ющенко відправив до нього Порошенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування