Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник штабу Симоненка вірить в його перемогу

Понеділок, 21 червня 2004, 17:13
Перший заступник голови Верховної Ради України, член КПУ Адам Мартинюк переконаний, що у Петра Симоненка є реальна можливість перемогти на президентських виборах в 2004 році.

"Я щиро вірю, що найреальніша можливість це зробити (перемогти на президентських виборах) – саме на нинішньому етапі, тому що розклад політичних сил сприяє тому, що це може відбутися", - сказав Мартинюк на прес-конференції в понеділок.

Відповідаючи на запитання, чи проводитиме КПУ націоналізацію в разі перемоги Симоненка на президентських виборах, Мартинюк зазначив, що зараз "на вулиці не 1917, а 2004 рік".

Він наголосив, що в разі перемоги Симоненка націоналізація проводитиметься лише стосовно тих об`єктів, які були приватизовані з порушенням законодавства України. За словами Мартинюка, КПУ у будь-якому випадку подаватиме судові позови щодо повернення будівель та іншого майна, які споруджувалися на кошти КПУ, і зазначив, що це не стосується тих об`єктів, які працюють сьогодні на користь народу України.

Водночас він підкреслив, що надії на те, що такі позови будуть розглянуті в судах на користь КПУ немає, оскільки судова влада не є в Україні незалежною.

На запитання журналістів, чи висуватиме КПУ ще когось із кандидатів від партії, щоб унеможливити зняття Симоненка з передвиборчих перегонів, Мартинюк заявив, що закон про вибори президента України виписано таким чином, що зняти когось із кандидатів "практично неможливо".

"Ніхто нікого не зніме і знімати не буде", - висловив переконання Мартинюк, повідомляє
УНІАН.

Як відомо, Мартинюк очолює передвиборчий штаб Симоненка на президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: