Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада більше не буде займатися питаннями Гонгадзе і Мукачевого?

Понеділок, 21 червня 2004, 17:30
Перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк вважає, що перспектива слухання в парламенті звіту тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин убивства журналіста Георгія Гонгадзе відсутня.

Таку думку Мартинюк висловив у понеділок на прес-конференції в Києві, відповідаючи на питання журналістів про перспективи слухання у Верховній Раді звіту комісії зі "справи Гонгадзе".

Мартинюк нагадав, що парламент не підтримав проект постанови про упорядкування діяльності тимчасових слідчих комісій Верховної Ради, яких зараз існує близько 30.

Зокрема, передбачалося заслухати звіти всіх комісій про пророблену роботу, у тому числі, комісії зі "справи Гонгадзе".

За його словами, рішення про заслуховування звіту цієї комісії готові підтримати близько 200 народних депутатів. За це виступають фракції "Наша Україна", Компартія, Соцпартія і БЮТ, відзначив він.

"У залі поки що перспективи заслухати цей звіт немає", - підсумував перший віце-спікер.

Також Мартинюк вважає, що в парламенті вже не буде підніматися питання про розгляд ситуації, пов'язаної з виборами міського голови Мукачевого.

Він сказав, що питання Мукачевого з невідомих причин в останній тиждень зникло "з політичного і журналістського лексикону". Це питання також не піднімалося на погоджувальній раді.

За словами першого віце-спікера, проблема виборів у Мукачевому "вже відіграна політичними силами, якими затівалася".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...