Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хакамада радить Ющенку домовлятися з Кремлем, який ще не визначився

Понеділок, 21 червня 2004, 18:23
Голова оргкомітету Російської демократичної партії "Свободная Росія" Ірина Хакамада вважає, що російська влада поки що не визначилися з тим, кого підтримувати на українських президентських виборах.

Про це вона заявила на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

"У мене таке враження, я не офіційна влада, що влада в Росії поки що не ставить ні на кого", - сказала вона.

"Йдуть пошуки, переговори, інтриги, але я знаю лише одне - Росія дуже прискіпливо стежитиме за виборами, та дуже серйозно намагається на них вплинути. Як ви знаєте, цілими літаками випльовує російських політтехнологів", - додала Хакамада.

У зв'язку з цим вона зазначила, що порадила лідеру блоку партій "Наша Україна" Віктору Ющенку намагатися домовлятися, оскільки російський "Кремль – це сила", але в жодному разі "не прокладуватися, не здавати позицій".

В той же час Хакамада вважає, що лідер "Нашої України" Віктор Ющенко є фаворитом президентської кампанії в Україні.

Про це вона заявила під час короткої неофіційної зустрічі з лідером "Нашої України", повідомляє персональний сайт Ющенка

"Ірина Хакамада позитивно оцінила ініціативу лідера "Нашої України", який минулого тижня звернувся з відкритим листом до російської еліти. Вона вважає, що сьогодні у Росії є великий інтерес до Ющенка як до фаворита президентської кампанії в Україні.

Також вона відзначила активізацію контактів російських політичних кіл різного спрямування та російської бізнес-еліти з представниками "Нашої України".

Ющенко запевнив колегу, що його фракція виступає за дружні і взаємовигідні відносини з Росією.

Бесіда відбулася після відвідання двома політиками київського хоспісу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування