Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" підтримає політреформу. Але щоб у президента Ющенка було 4 місяці навести порядок

Понеділок, 21 червня 2004, 18:54
Народний депутат України Микола Катеринчук ("Наша Україна"), підтверджує, що його фракція пішла на компроміс щодо строків введення в дію змін до Конституції.

В коментарі журналістам він зауважив, що "Наша Україна" не відмовляється від того, що було б доцільніше вводити зміни до Конституції після 2006 року, але на сьогоднішній день, розуміючи настрої в парламенті, "Наша Україна" готова піти на компроміс.

Зокрема, сьогодні комісія узгодила текст перехідних положень, відповідно до яких деякі статті законопроекту №3207-1 будуть введені в дію після 1 квітня 2005 року, а деякі - з моменту вступу на посаду нового президента України.

Раніше "Наша Україна" заявляла про підтримку законопроекту №3207-1, але вимагаючи ввести його в дію після парламентських виборів 2006 року.

Як повідомлялося, в понеділок на прес-конференції перший віце-спікер Адам Мартинюк зауважив, що член фракції "Наша Україна" Петро Порошенко заявив на сьогоднішній Погоджувальній раді, що для фракції не є принциповим положення про введення змін до Конституції після 2006 року.

Він зазначив: “Побачимо, що буде сказано на тимчасовій спеціальній комісії” щодо внесення змін до Конституції. “Швидше за все, вона (заява Порошенка) не відповідає дійсності”, - сказав Мартинюк, коментуючи слова Порошенка.

При цьому перший заступник голови ВР підкреслив, що те, чи будуть в остаточному варіанті 300-ма голосами прийняті зміни до Конституції восени, залежало і залежить від фракції "Наша Україна".

УНІАН

Читайте також:

У середу розглянуть опозиційний варіант політреформи?

ПОЛІТРЕФОРМА ПОЧИНАЄТЬСЯ У СЕРЕДУ

Боротися з Кучмою на виборах готується Мороз. А Ющенко відправив до нього Порошенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування