"1+1" заборонило дочці Ющенка брати участь у шоу "Форт Буаяр"

Вівторок, 22 червня 2004, 20:00
Керівництво телеканалу "1+1" категорично відмовило Ліні Ющенко, старшій дочці Віктора Ющенка, брати участь у ігровому шоу "Форт Буаяр".

Як повідомляється на сайті Ющенка, одну з українських команд керівництво "1+1" запропонувало створити і очолити відомому співакові Олександру Пономарьову.

Він вирішив підкорити Буаяр зі своїми друзями: Ліною Ющенко, Петром Нікораком, Мариною Орловою та колегою Ігорем Хлібосоловим.

"Але коли у вівторок команда прибула до Франції на місце зйомки, генеральний директор каналу Володимир Оселедчик у категоричній формі заборонив Ліні з’являтися перед камерами. Свою позицію він мотивував тим, що людей з прізвищем Ющенко на каналі не буде, і відмовився давати ширші пояснення", - повідомляється на сайті.

"Члени команди шоковані цим випадком. Дружина і продюсер Пономарьова Олена Мозгова заявила, що вони з Сашком формували команду за принципом "з ким можна піти в розвідку", а не за політичними вподобаннями. Команда вирішила відмовитися від зйомок", - зазначається на сайті "Нашої України".

"Ліна Ющенко подякувала друзям за підтримку і попросила не забирати в українського глядача нагоди побачити своїх співвітчизників на мурах відомої фортеці. Учасники команди розцінюють цей випадок як факт цензури в українських ЗМІ і обурюються тим, що членів родин політиків уже також втягують у ці ігри", - ідеться у повідомленні.

Зараз у Франції тривають зйомки кількох серій цієї гри з українськими учасниками. Незабаром програма має вийти в ефірі цього каналу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування