СДПУ(о) не проміняє Януковича на Мороза. Вона з ним вже обговорила всі проблеми

Середа, 23 червня 2004, 12:50
Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук спростовує інформацію про те, що політбюро партії обговорюватиме питання можливої підтримки Олександра Мороза як кандидата у президенти України.

Зокрема, Кравчук повідомив кореспонденту УНІАН, що у середу фракція СДПУ(о) обговорила з прем`єр-міністром України Віктором Януковичем питання майбутніх президентських виборів.

Кравчук зазначив, що вони обговорили поточні робочі питання, проблеми, які виникають у депутатів фракції, а також питання взаємодії в ході майбутніх президентських виборів.

При цьому Кравчук спростував заяви про те, що СДПУ(о) у середу на політраді буде визначатись щодо підтримки кандидатури на президентських виборах і зокрема, що буде обговорюватись кандидатура Мороза.

Він підкреслив, що це не відповідає дійсності і нагадав, що об'єднані соціал-демократи з самого початку висловили свою підтримку Януковичу. “У нас немає проблем, із самого початку ми визначились”, - сказав Кравчук.

Крім того, він підтвердив свій намір на засіданні політбюро СДПУ(о) підняти питання щодо відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера, обраного за квотою його фракції.

У той же час, у середу у ранковому прямому ефірі Бі-Бі-Сі член політбюро СДПУ(о) Олексій Мустафін заперечив інформацію про те, що на засіданні політбюро розглядатиметься питання про відкликання Олександра Зінченка з посади заступника голови Верховної Ради, на яку його було обрано за квотою СДПУ(о).

Натомість, Мустафін повідомив, що на цьому засіданні розглядатиметься, зокрема, питання політичної реформи та майбутні вибори і питання про кандидата в президенти, якого партія підтримуватиме на виборах.

Мустафін сказав, що є декілька кандидатур, яких могла б підтримати партія СДПУ(о), зокрема ті, хто говорив про підтримку політичної реформи, це буде обов'язкова умова.

Зокрема, сказав він, "пан Олександр Мороз сказав, що це буде чи не головним гаслом його виборчої кампанії, так що, можливо, існуватиме його кандидатура. Ми обговоримо, в будь-якому разі, але мені здається, що політбюро підтримає Януковича, оскільки ми маємо зобов'язання перед коаліцією".

Читайте також:

СДПУ(о) може розглянути Мороза як кандидата в президенти


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування