"Центр" говорив з Януковичем не про "індивідуальні наїзди", а про глобальніші питання

Середа, 23 червня 2004, 13:23
Сьогоднішня зустріч групи "Центр" з прем'єр-міністром України Віктором Януковичем була не "політичною розмовою", а, швидше, "зустріччю для підтвердження якихось взаємовідносин".

Про це сказав кореспонденту УНІАН
член групи "Центр" Тарас Чорновіл.

Він зазначив, що народні депутати, які входять до групи "Центр", на зустрічі висловили свої претензії прем'єр-міністру з приводу того, що відбувається "в країні у виконавчій владі". "Група не опустилася до того, щоб розбирати індивідуальні наїзди, а ставила питання більш глобальні", - зазначив Чорновіл.

За його словами, йшлося не про тиск на конкретних народних депутатів, а про саму систему існування силових структур як елементу впливу на політиків. Він зазначив, що на зустрічі депутати з групи "Центр" ставили питання щодо "дивної поведінки генерального прокурора і в загальному Генпрокуратури".

Як повідомлялося, народні депутати з групи "Центр" неодноразово заявляли, що у зв'язку з їхнім голосуванням, яке інколи збігалось з голосуванням опозиційних фракцій в парламенті, на депутатів з групи та їх помічників чинився тиск з боку податкових та інших структур виконавчої влади.

Чорновіл зазначив, що Янукович нічого не відповів на це, але група сподівається "що буде якась відповідь в реальних справах". Він зазначив, що група думала, що ініційована прем'єр-міністром України зустріч з групою стосуватиметься питання щодо голосування групи "Центр" за внесення змін до Конституції. "Але жодного слова з цього питання не було сказано на зустрічі", - наголосив Чорновіл.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...