ІСД продав завод "Приват-Інтертрейдинг"

Середа, 23 червня 2004, 17:24
ЗАТ "Приват-Інтертрейдинг" придбав у корпорації "Індустріальний союз Донбасу" пакет акцій ВАТ "Дніпровський металургійний завод ім.Петровського" у розмірі 42,26% статутного фонду.

Про це повідомили прес-служба "Приват-Інтертрейдингу", передає УНІАН.

Відповідний договір купівлі-продажу було підписано в середу 23 червня 2004 року. Сторони домовилися, що сума операції розголошенню не підлягає.

Відповідно до оприлюдненої прес-службою інформації, цю купівлю було здійснено з метою створення сприятливих умов для розвитку підприємства.

Домовленості про купівлю було досягнуто під час двосторонніх переговорів між корпорацією ІСД і компанією "Приват-Інтертрейдинг", після того, як у травні 2004 року "Приват-Інтертрейдинг" звернувся до корпорації "ІСД" з пропозицією придбати наявний у неї пакет акцій ДМЗ у розмірі 42,26%.

Нагадаємо, що Фонд державного майна 30 грудня минулого року уклав з Корпорацією "Індустріальний союз Донбасу" договір купівлі-продажу державного пакета ВАТ "Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського", що становить 42,26% статутного фонду. Переможець запропонував за пакет 65 млн. 813 тис. грн.

ЗАТ "Приват Інтертрейдинг" був другим учасником, допущеним до конкурсу, проте він запропонував за пакет меншу суму.

ВАТ "Дніпропетровський металургійний завод ім.Петровського" спеціалізується на виробництві і реалізації металопродукції, сталі, чавуну, прокату і виробів з них.

Щодо підприємства проводиться процедура банкрутства. Статутний фонд - 212 млн. 337,610 тис. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування