Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дочка Ющенка хотіла знятися в шоу на "1+1" як "Юрченко"

Четвер, 24 червня 2004, 15:41
Гендиректор телекомпанії "1+1" Володимир Оселедчик пояснює відмову доньці Віктора Ющенка брати участь у шоу "Форт Буаяр" аполітичністю програми.

Про це він заявив, коментуючи повідомлення про рішення "1+1" не допустити Віталіну Ющенко до участі у "Форт Буаяр".

"Телеканал не бажає перетворювати свої шоу-програми на інструмент політичної реклами та отримувати претензії щодо створення нерівних умов для всіх суб'єктів політичного процесу", - сказав Оселедчик.

Оселедчик також сказав, "якщо б ця заявка (на участь у шоу) була відома мені раніше, до виїзду на зйомки я б особисто зустрівся чи з Олександром Пономарьовим чи з Віталіною Ющенко і сформулював би позицію телеканалу: "1+1" ніколи не запрошував і не запрошує до участі в ігрових шоу ані самих політичних лідерів, ані членів їхніх родин".

Оселедчик також додав, що "в шоу-програмах "1+1" ніколи не було членів родин Кучми, Януковича, Литвина, Медведчука, Тимошенко, Мороза чи будь-кого іншого, приналежного до політичної еліти".

Оселедчик також навів приклад "розвинених демократій", де "серед політичних лідерів прийнято рекомендувати членам своїх родин утримуватись від дії, які можна було б трактувати як зловживання цими лідерами своїм політичним статусом".

"Мені щиро шкода, що політичні сили України, які переконані в своїй демократичності, не приймають до своєї практики таких елементарних правил політичної етики і за першої-ліпшої нагоди трактують їх як прояви політичної цензури", - сказав Оселедчик.

"Говорити ж про політичну цензуру у випадку "Форту Буаяр" можуть або люди з надмірно амбіційною самооцінкою, або ж люди з болісною фантазією, бо саме напередодні цієї конфліктної ситуації у цьому шоу знімалась команда українського парламенту, і серед них — депутат від "Нашої України" Юрій Павленко", - сказав гендиректор телеканалу.

А причиною того, що Віталіна Ющенко потрапила до Франції він назвав те, що списки команди, які подала менеджерам програми дружина Олександра Пономарьова, не містили жодної згадки про участь у зйомках дочки Віктора Ющенка - Віталіни Ющенко.

За словами Оселедчика, для участі в команді була заявлена "Віталіна Юрченко".

Оселедчик пояснив, що саме на ім'я Віталіни Юрченко були оформлені проїзні документи. "Це легко перевірити — в компанії "Ейр Франс" зберігаються копії всіх квитків. Саме за цим квитком на чуже ім'я і прибула до Франції Віталіна Ющенко", - каже він.

Оселедчик також заявив, що йому не було відомо про участь Віталіни Ющенко в грі, хоча він до останнього моменту підготовки програми в Києві особисто контролював всі питання, пов'язані з підготовкою "Форту Буаяр", зокрема і підготовку команд.

Він також повідомив, що Пономарьов, не зважаючи на те, що він відмовився від зйомок, а також його дружина Олена Мозгова і Віталіна Ющенко 21-24 червня проживали у готелі і харчувалися за рахунок компанії-виробника проекту.

За словами Оселедчика, "в цій ситуації ще багато цікавих подробиць", які він готовий повідомити мас-медіа по завершенню зйомок і поверненню групи до Києва.

"Українська правда"

Читайте також:

"1+1" заборонило дочці Ющенка брати участь у шоу "Форт Буаяр"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...