Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заради симпатій Росії, Ющенко зустрівся із Затуліним - колись персоною нон-грата в Україні

П'ятниця, 25 червня 2004, 20:40
Віктор Ющенко зустрівся у п'ятницю з російським політиком Костянтином Затуліним на прохання останнього.

Віктор Ющенко виклав своє бачення українсько-російських стосунків і заявив, що його політична сила виступає за добросусідські відносини з Росією, повідомляє прес-служба лідера "Нашої
України"
.

Ющенко підкреслив, що він зустрічається з представниками самих різних політичних сил Росії, аби донести до росіян "нашу позицію щодо майбутнього двосторонніх відносин".

Ющенко переконаний, що "після жовтня 2004 року Росія отримає передбачуваного партнера у вигляді нової української влади".

Це вже третя за останній місяць зустріч Ющенка з представниками російської політеліти. Раніше він спілкувався з Іриною Хакамадою. Також керівництво фракції "Наша Україна" мало тривалу зустріч з російським послом в Україні Віктором Чорномирдіним.

Затулін – депутат Державної Думи, він також очолює Інститут СНД та є радником мера Москви Юрія Лужкова.

Як відомо, Затулін у лютому 1996-го року рішенням уряду України був оголошений на п'ять років персоною нон-грата для в'їзду в республіку Крим за його висловлення про те, що Севастополь є російським містом.

Але днями російське Радіо Свобода повідомило, що директор московського Інституту СНД Затулін заявив, що "в інтересах Росії, природно, вчинити з Україною за грузинським сценарієм".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування