Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хоче, щоб Янукович підписав "вимоги до кандидата"

Понеділок, 28 червня 2004, 13:38
Народна аграрна партія України має намір розробити й запропонувати до підписання кандидату в президенти угоду, у якій будуть виписані його базові програмні принципи.

Як заявив у неділю в ході робочої поїздки в Житомирську область лідер НАПУ, голова парламенту Володимир Литвин, з'їзд партії повинен пройти до 10 липня, і до цього часу вона повинна розробити "вимоги до кандидата", які запропонує йому підписати.

"Не можна говорити загалом про підтримку (кандидата ), необхідно говорити про програму", - відзначив Литвин.

Він нагадав, що регіональні партконференції ухвалили рішення про висування кандидатом у президенти прем'єр-міністра Віктора Януковича, а також висловив сподівання, що домовленості з ним будуть досягнуті.

Литвин вважає, що всім кандидатам на президентську посаду потрібно запропонувати визначитися щодо "основних, базових цінностей". Потім, вважає спікер, кандидатам варто запропонувати підписати пакт про взаєморозуміння, щоб вони змагалися на основі програмних підходів, а не воювали один з одним.

Спікер також закликав усіх учасників президентської кампанії відмовитися від "чорного пі-ару".

Литвин також припустив, що останній тиждень у парламенті буде "політично бурхливим".

"Я думаю, що він (останній сесійний тиждень ) буде політично бурхливим, але, у той же час, є розуміння, що це заключний тиждень, і необхідно ухвалити велику кількість документів, у тому числі, кодексів", - сказав спікер.

Литвин думає, що якщо серед депутатів "буде присутнє подібне розуміння", то в п'ятницю "будуть усі підстави підбити підсумки нинішньої сесії".

Відповідаючи на питання про те, чи буде виноситися на голосування в сесійний зал питання проекту постанови про недоцільність проведення ремонту в цій залі на "літніх канікулах", Литвин сказав, що це технічне питання, яке не має потреби виносити у зал.

"Якщо ми будемо цілком переконані, що кошти на реконструкцію будуть, я дам команду починати ремонт. Якщо коштів у необхідній кількості не буде - я не буду ризикувати", - відзначив спікер.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЛИТВИН РАДИТЬ ЯНУКОВИЧУ ЙТИ НА ВИБОРИ ОКРЕМО ВІД МАЗОХІСТІВ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...