"5-й канал" став рупором Верховної Ради

Вівторок, 29 червня 2004, 12:00
"5-й канал" українського телебачення з вівторка, 29 червня почав вести пряму трансляцію пленарних засідань Верховної Ради України.

Як повідомив в інтерв'ю журналістам голова комітету парламенту з питань свободи слова й інформації Микола Томенко (фракція "Наша Україна"), відповідна угода про пряму трансляцію ранкових засідань парламенту на "5-му каналі" почала діяти з вівторка.

Томенко нагадав, що Верховна Рада оголосила конкурс на висвітлення діяльності парламенту, і конкурсна комісія рекомендувала для цієї мети "5-й канал".

Згідно з підписаною угодою, пленарні засідання Верховної Ради транслюватимуться на нинішньому тижні і всю наступну сесію.

"Це певний крок до прориву інформаційної блокади у висвітленні діяльності Верховної Ради", - підкреслив голова комітету.

З його слів, пряма трансляція дасть можливість громадянам України подивитися на те, що реально відбувається в сесійному залі, на дискусії між депутатами, "а не чути в підсумкових випусках новин інформацію, яка спотворює характер діяльності політичних сил парламенту".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...