Мороза висувають у президенти. Але з'їзд СПУ може передумати протягом літа?

Вівторок, 29 червня 2004, 12:41
Політрада Соціалістичної партії ухвалила рішення висунути на ХІ з’їзді партії кандидатом в президенти України лідера соціалістів Олександра Мороза.

Відповідне рішення ухвалено 26 червня на засіданні політради СПУ, повідомляє у вівторок прес-служба партії.

В той же час як повідомила "Інтерфакс-Україна" народний депутат від СПУ Валентина Семенюк, Соцпартія України не виключає, що з'їзд політичної партії, запланований на нинішню суботу, буде проводитися в кілька етапів, із продовженням дії мандатів його делегатів до закінчення президентських виборів.

Семенюк повідомила, що на засіданні політради обговорювалося питання проведення з'їзду партії. "Прийняли рішення провести з'їзд у встановлений регламентом час у Києві в Палаці "Жовтневий", - сказала вона, додавши, що буде обговорюватися питання про те, що "з'їзд не закривається, а буде проводитися в кілька етапів".

"Ми не виключаємо проведення переговорів під час виборчої кампанії. Крім того, визначені програмні документи - з чим ми йдемо, як ми йдемо", - сказала вона.

Семенюк уточнила, що "тактичні дії" СПУ в ході виборчої кампанії будуть обговорюватися безпосередньо в ході з'їзду, а питання про спосіб і час висування кандидата від партії "буде винесене на засідання політради, що відбудеться напередодні з'їзду в п'ятницю".

Вона також відзначила, що фракція СПУ прийняла рішення про те, що депутати підуть у відпустку тільки в листопаді, "після перемоги".

Президентські вибори в Україні намічені на 31 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування