"Центр" консультується з Литвином. Він створює нову більшість?

Середа, 30 червня 2004, 11:17
Депутатська група "Центр" обговорила із спікером Верховної Ради України Володимиром Литвином питання організації роботи парламенту і співробітництва групи з фракцією Народної аграрної партії України.

Як повідомив в інтерв'ю журналістам у середу після зустрічі депутатів із групи "Центр" зі спікером представник групи Василь Гаврилюк, на зустрічі мова йшла про "конструктивне співробітництво" депутатів групи "Центр" і фракції НАПУ.

При цьому він підкреслив, що про можливість об'єднання групи "Центр" і фракції аграріїв мова не йшла.

За його словами, у групи "Центр" було багато питань, пов'язаних з організацією роботи парламенту.

Відповідаючи на питання журналістів про формат співробітництва групи "Центр" і фракції НАПУ, Гаврилюк відзначив, що депутати будуть виробляти погоджені позиції.

Він висловив переконання, що депутати з "Центра" будуть знаходити спільну мову і розуміння не тільки з фракцією аграріїв, але і з іншими фракціями і групами парламенту.

"Думаю, що процес створення широкої коаліції вже йде і буде продовжуватися за участю депутатської групи "Центр", і, я думаю, Народної аграрної партії України", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи йде мова про створення нової більшості в парламенті, Гаврилюк сказав: "Ми будемо говорити про створення широкої коаліції".

Відповідаючи на питання про те, чи написали представники групи "Центр" заяви про вихід з більшості, він відзначив, що депутати ухвалюють рішення самостійно - хтось написав заяву раніше, хтось пізніше. "Думаю, що цей процес буде продовжуватися", - додав він.

До групи "Центр" входять 14 народних депутатів.

Литвин є лідером Народної аграрної партії України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News