Янукович відстав від Ющенка ще на 2%. У нього падає рейтинг?

Середа, 30 червня 2004, 14:20
Якби президентські вибори відбувалися найближчої неділі, за Віктора Ющенка проголосували б 24% опитаних, за Віктора Януковича - 16%, за Петра Симоненка – 14%, за Олександра Мороза – 6%.

Про це свідчать оголошені у середу результати соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень та Українським центром політичного менеджменту, повідомляє УНІАН

В той же час, на запитання: "Якщо в другий тур вийдуть Віктор Ющенко та Віктор Янукович, то за кого ви проголосуєте?", прізвище Ющенка назвало 36% опитаних, в той час як прізвище Януковича - 28%. У порівнянні з травневими результатами опитування, підтримка Віктора Ющенка у другому турі зросла на 3%, а кількість прихильників Януковича зменшилась на 1%, зазначає персональний сайт Ющенка

Як зауважив голова правління УІСД Олександр Яременко, презентуючи результати соцопитування, протягом місяця, у порівнянні з травнем, рейтинг Ющенка і Симоненка залишився стабільним, а у Януковича він знизився на 2%.

Згідно з результатами опитування, проти всіх проголосували б 6% (цей же показник був і в травні), не стали би брати участі у виборах 6% (за останній місяць цей показник зріс на 1%).

Серед тих, хто визначився, за кого буде голосувати і братиме участь у виборах, 29% проголосують за Ющенка, 19% - за Януковича, 17% - за Симоненка.

Яременко підкреслив, що, як і раніше, найбільш категорично опитані не бажають віддавати свої голоси та підтримувати таких політиків, як Леонід Кучма (62%), Наталя Вітренко (57%) та Юлія Тимошенко (53%).

Опитування проводилося з 9 до 15 червня в усіх областях України, АР Крим та місті Києві. Опитано 2100 респондентів віком від 18 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування