Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти подумають, як захищатися під час виборів

Середа, 30 червня 2004, 15:54
Питанням прав та обов'язків преси під час кампанії з виборів президента присвячено ІІІ Форум журналістів "За прозорі вибори", який 1 липня відбудеться в Києві.

Організаторами Форуму є Громадська рада з питань свободи слова та інформації спільно з комітетом Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації за підтримки Фонду "Відродження".

До участі у Форумі запрошені представники ЗМІ, народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади, члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення, представники Верховного Суду тощо.

На Форумі також хочуть обговорити проблему судових позовів проти ЗМІ під час виборчої кампанії та механізми і процедури захисту преси проти них, а також проти економічного тиску під час виборчої кампанії.

На форумі виступлять, зокрема, голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, член ЦВК Андрій Магера, голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Віктор Понеділко, генеральний директор телеканалу ICTV Олександр Богуцький, шеф-редактор інформаційних програм "5 каналу" Андрій Шевченко.

Захід відбудеться у приміщенні столичного Будинку вчителя, початок об 11 годині.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування