Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не буде проводити з'їзду для висування Ющенка, але пресу покличе

Середа, 30 червня 2004, 16:26
"Наша Україна" не буде проводити з'їзду для висування Віктора Ющенка кандидатом у президенти України.

Про це заявив в інтерв'ю "Столичним новинам" народний депутат "Нашої України" Олег Рибачук.

"У нас не буде з'їзду. Це буде самовисування. Ми вирішили, що Ющенко не буде йти ні від якої політичної сили, він буде самовисуватися", - відзначив Рибачук.

"4 липня ми запросимо пресу на цю подію. Не хочу розповідати вам сценарій, але найголовніше ви вже знаєте: юридично Віктор Ющенко буде самовисуванцем. Таким чином, Віктор Ющенко буде єдиним народним, нетехнологічним кандидатом у президенти", - сказав заступник керівника штабу Ющенка.

Відповідаючи на питання, чи повернеться Олександр Мороз в опозиційну трійку, Рибачук сказав: "Питання не до мене і навіть не до Мороза. Воно має бути адресоване команді лідера соціалістів. Це їхнє питання. У них з'їзд, їм потрібно з чимось на нього йти".

"Адже мова зараз йде не стільки про Мороза як можливого кандидата, скільки про позиціювання Соцпартії. Соціалісти мають визначитися: "напіввагітних" уже не буде", - відзначив він.

"З одного боку, влада вибудовує свою стратегію — наступність, стабільність, загалом, усе те ж саме ще на десять років. З іншого боку — опозиція висуває народного кандидата. На чиїй стороні буде Мороз і його команда, питання до його технологів. Тому що дуже складно пояснити електорату, де "наші", а де "німці", - сказав Рибачук.

Коментуючи прихід віце-спікера Олександра Зінченка в кампанію Ющенка, Рибачук назвав це "вдалим ходом".

"Його безумовний авторитет в області інформації, технологій, величезний досвід, у тому числі й у Росії, не можна недооцінювати", - сказав він.

"Узагалі ж, Зінченко вчинив дуже мужньо. Причому не так, як робить більшість: спочатку стелять соломку, а потім роблять крок. І якщо мені хтось скаже, що Зінченко — це не є якісне поліпшення в нашій команді, я буду з ним сперечатися. Судячи з істеричних заяв есдеків, це дуже вдалий для "Нашої України" хід", - відзначив заступник керівника штабу Ющенка.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЙДЕ НА ВИБОРИ САМОВИСУВАННЯМ

Ющенко обізвав Кінаха і Пустовойтенка конячками


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...