Мороза не будуть висувати кандидатом у президенти в кілька етапів

Середа, 30 червня 2004, 20:53
Соцпартія остаточно вирішила висувати кандидатом у президенти на виборах 2004 року Олександра Мороза.

Як повідомля прес-служба СПУ, таке рішення політрада Соцпартії ухвалила на своєму засіданні 26 червня.

"Позиція СПУ однозначна: на вибори йдемо самостійно з впевненістю у перемозі", - сказано у повідомленні прес-служби партії.

"Ми прийдемо до влади не шляхом адмінтиску, не через зраду наших програмних засад, не на дрібному торзі за посади для окремих своїх представників. Ми прийдемо до влади через перемогу на чесних, демократичних виборах, за підтримки нашої платформи і позиції виборцями України!" – заявляє СПУ.

Як заявив перший секретар політради СПУ Йосип Вінський, партія протягом нинішнього року постійно проводила політичні консультації стосовно висунення єдиного кандидата від опозиційних сил, а також про проведення політреформи, вказує прес-служба.

Прес-служба заперечує інформацію, яку було розповсюджено у ЗМІ із посиланням на депутата від СПУ Валентину Семенюк, що "з’їзд буде проводитись у кілька етапів, а питання про спосіб і час висування кандидата від партії буде винесене на засідання політради, яке відбудеться напередодні з’їзду".

"Семенюк подібної заяви жодним засобам масової інформації не давала", - наголошує прес-служба СПУ.

Як відомо, останнім часом Вінський заявляв про можливість висунення спільного кандидата на виборах президента від Соцпартії та Компартії.

"Українська правда"

Читайте також:

Мороза висувають у президенти. Але з'їзд СПУ може передумати протягом літа?

КПУ та СПУ можуть висунути єдиного кандидата

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування