Губський створив партію за мотивами "Єди", а Кірпа відмовився брати участь у виборах

Субота, 10 липня 2004, 16:34
Перший з'їзд партії "Єдина Україна", який пройшов в суботу в Києві, обрав головою нової партії народного депутат Богдана Губського.

Делегати форуму також одноголосно проголосували за підтримку на виборах кандидата в президенти України Віктора Януковича.

Серед 155 делегатів форуму були члени партії "Єдина Україна", народні депутати Вадим Гуров, Володимир Демьохін, Олександр Задорожній, Сергій Осика, Віктор Развадовський, Леонід Сватков.

Партія "Єдина Україна" ставить своєю метою розробку і реалізацію сильної соціальної політики.

Як відомо, у нинішньому парламенті нетривалий час існувала мегафракція "Єдина Україна", яка була створена на базі блоку "За єду" і депутатів-мажоритарників. Після обрання Володимира Литвина спікером фракція розпалася.

***

Також стало відомо, що з'їзд партії Георгія Кірпи "Відродження", що відбудеться 17 липня, також підтримає кандидатуру Януковича.

Відповідаючи на питання агентства "Інтерфакс-Україна", чи не збирається Кірпа сам балотуватися в президенти, лідер партії сказав: "Ні. Кожний має займатися своєю справою, і я маю закінчити те, що почато".

У суботу, виступаючи на з'їзді СДПУ(о), Кірпа закликав делегатів з'їзду підтримати кандидатуру Януковича на посаду глави держави, відзначивши, що "не бачить іншої альтернативи цьому рішенню".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування