У підтримку Януковича виступила ліва партія на чолі з інфопосадовцем

Субота, 10 липня 2004, 16:51
Партія Всеукраїнське об'єднання лівих "Справедливість" буде підтримувати на президентських виборах кандидатуру нинішнього прем'єр-міністра України Віктора Януковича, заявив глава ради партії Іван Чиж.

"Наше рішення - підтримувати кандидатуру Януковича", - заявив він у суботу в Києві на прес-конференції перед 3-м з'їздом партії.

Під час з'їзду кандидатура Януковича була підтримана абсолютною більшістю делегатів з'їзду. Проти Януковича проголосувало 8 чоловік, ще троє делегатів утрималися.

Чиж висловив впевненість у тому, що "Янукович побудує разом із усім народом України таку перспективу, яка необхідна країні", відзначивши, що нам необхідний "президент-об'єднувач". "На вибори ми йдемо з гаслом - "За СПРАВедливу Україну", "За СПРАВУ", і будемо пропонувати це гасло кандидатові в президенти", - сказав Чиж.

Разом з тим як глава Держкомітету з телебачення і радіомовлення Чиж підкреслив, що буде займати позицію об'єктивності, щоб ЗМІ висвітлювали рівною мірою діяльність усіх кандидатів у президенти.

За даними ВОЛ "Справедливість", у даний час чисельність партії складає близько 60 тис. людей, партійні структури є у всіх регіонах України, Києві і Севастополі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування