Кучма каже, що за однієї умови може не підтримати Януковича

Неділя, 11 липня 2004, 23:38
Президент Леонід Кучма заявляє, що не підтримає Віктора Януковича у боротьбі за президентське крісло, якщо він відмовиться від політреформи.

"Я не підтримаю жодного кандидата в президента, в тому числі Януковича... Якщо ці люди проти реформи, значить, вони проти України! Хоч це громко сказано, але це правда", - сказав Кучма в ефірі програми "Епіцентр" на каналі "1+1".

"Реформа потрібна не Кучмі, Януковичу або Ющенку. Вона потрібна Україні. Це розуміє переважна більшість сил, і в "Нашій Україні". Тільки цілі у нас різні, і бачення завтрашнього дня різне", - додав він.

На питання про збір підписів в підтримку участі Кучми у виборах втретє, сам президент сказав, що йому не подобається гасло цієї акції:

"Нехай краще Кучма!" – це не те гасло, яке мені сподобається. Що значить краще? Наші виборці обов'язково зроблять правильний вибір – з тих кандидатів, які ідуть на вибори, і переможе кращий з них".

"Кращий не з точки зору красивих слів, а конкретних справ. Тим більше що невдячна справа коментувати гасла. Обов'язково влізеш не туди, куди треба...", - додав він.

На питання, як він ставиться до наміру назвати іменем Кучми школу в Криму, президент відповів: "Це первоапрельская шутка".

"У нас в Україні дуже швидко вміють будувати пам’ятники, а потім швидко зносити".

За словами Кучми, він "ще занадто живий", щоб його ім'ям називали школи.

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування