Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко завоював ветеранів Януковича, а Янукович – виробників костюмів для Ющенка

Понеділок, 12 липня 2004, 14:39
Донецька облорганізація Всеукраїнського об’єднання ветеранів на позачерговій конференції одноголосно підтримала кандидата в президенти України Віктора Ющенка.

Про це повідомляє персональний сайт Ющенка.

Делегати конференції вирішили об’єднати сили організації з регіональними штабами "Нашої України" у Донецькій області.

В постанові, прийнятій учасниками конференції, йдеться про те, що майбутнє країни і її громадян зараз цілком залежить від виборців і єдиноправильний вибір – Віктор Ющенко, "зрілий політик і досвідчений державний діяч, людина високих моральних якостей і послідовний патріот України".

Прес-служба центрального штабу Ющенка повідомляє, що Ющенка також підтримав регіональний форум освітян "Освіта і наука – стратегічний резерв України", який відбувся в Донецьку.

Водночас на підтримку конкурента Ющенка Віктора Януковича виступили збори медичних працівників обласної клінічної лікарні Буковини, повідомляє сайт "Партії регіонів".

Також на користь Януковича висловився трудовий колектив чернівецького швейного об’єднання "Трембіта".

Таке рішення було ухвалене на зборах трудового колективу. Його учасники звернулись до всіх працюючих жителів Чернівецької області "зробити свідомий вибір і також підтримати на президентських виборах кандидатуру Віктора Януковича".

Ситуація цікава тим, що, як кажуть свідки, костюми "Трембіти" час від часу носить Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування