Пустовойтенко вірить, що тепер на нього не будуть тиснути. Хіба що вдома

Понеділок, 12 липня 2004, 18:33
Лідер НДП Валерій Пустовойтенко сподівається, що після проведення з'їзду партії, де було висунуто в президенти Віктора Януковича, тиск на НДП припиниться.

"Так, дійсно тиск був. Після проведення з'їзду, думаю, тиску не буде", - сказав Пустовойтенко на прес-конференції в понеділок після завершення першого засідання учасників блоку "Разом заради майбутнього" в підтримку Януковича.

Як аргумент Пустовойтенко сказав, що всі структури блоку на місцях очолили представники НДП і "це – довіра за позицію партії".

Він сказав, що і надалі відстоюватиме присутність у органах виконавчої влади членів НДП, "які у владі проводять лінію партії".

"Зараз скрізь тиск є. Прийдемо до дому – і там тиск: наче пішов у відпустку, а ходиш на роботу...", - додав Пустовойтенко і засміявся.

Як відомо, до з'їзду Пустовойтенко неодноразово заявляв про самостійну участь у виборах президента, що і було причиною тиску. Потім Пустовойтенко відмовився від участі у виборах і підписав з Януковичем угоду про створення блоку, де лідер НДП очолив координаційну раду.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування