Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОРОЗ ПРОПОНУЄ ЮЩЕНКУ Й СИМОНЕНКУ ОБ'ЄДНАТИСЯ

Понеділок, 12 липня 2004, 20:25
Кандидат на посаду президента Олександр Мороз закликає своїх суперників - Віктора Ющенка і Петра Симоненка об'єднати зусилля для протидії фальсифікації результатів з боку влади.

"Президентська виборча кампанія тільки почалася, але особливості висвітлення її в засобах масової інформації, поява прикладів масштабного "чорного піару" свідчать про можливості перетворення кампанії в один з найбрудніших політичних періодів новітньої історії України", - говориться в листі Мороза до Ющенка і Симоненка.

"Причина цьому, вважайте, одна: влада розуміє, що на нинішніх виборах ймовірно переможе не її представник і тому буде докладати всіх зусиль для нейтралізації своїх конкурентів".

"На користь такого висновку працює і досвід 1999 року, коли влада зафіксувалася у своєму статусі і персональному складі шляхом фальсифікації результатів виборів. Ми не повинні допустити повторення такого варіанта", - підкреслюється в листі.

Саме тому, відзначає Мороз, кандидатам необхідно об'єднати зусилля для протидії зазіханням владного режиму на вільне волевиявлення народу.

"Незважаючи на ідеологічні розбіжності, різне багато в чому бачення перспективи розвитку держави, ми повинні бути єдиними в практиці захисту чесних виборів", - говориться в листі.

Мороз пропонує найближчим часом провести зустріч кандидатів і керівників їхніх виборчих штабів для обговорення проблеми і розробки адекватних способів "протидії незаконним, недемократичним намірам владного режиму".

Предметом обговорення, на його думку, може стати координація міжпартійної роботи для забезпечення чесних і прозорих виборів президента в 2004 році, а також підготовка спільних заходів для контролю за організацією голосування й підбиття підсумків виборів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...