Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова сподівається, що підтримка Лазаренком Януковича не "підстава"

Вівторок, 13 липня 2004, 11:50
Лідер фракції "Регіони України" у парламенті Раїса Богатирьова упевнена в перемозі Віктора Януковича в першому турі президентських виборів.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Столичним новинам", що вийшли у вівторок.

На питання, на чому заснована така впевненість, Богатирьова сказала: "Партія, яку я представляю, інакше ставиться до поняття "влада", ніж всі інші. Багато хто сприймає владу як самоціль, досягнувши якої, можна розслабиться. А для нас влада – це засіб для досягнення цілей".

Вона відзначила, що при "динамічному розвитку" економіки в країні, є ще багато проблем у соціальній сфері. "Отож, якщо Янукович очолить країну, він зробить усе, щоб і соціальні, і економічні проекти були реалізовані. Я в цьому не сумніваюся. Якби сумнівалася, не бралася б за цю справу", - відзначила Багатирьова.

Богатирьова пообіцяла, що прем'єр відвідає всі регіони, щоб заручитися підтримкою електорату, не поділяючи на "наш" і "чужий", оскільки людей, що не визначилися зі своїм вибором, досить багато.

"У нас є дані соціології. Тому підхід такий: абсолютно всі регіони наш кандидат обов'язково відвідає, причому не один раз. Головне в кампанії – проведення діалогу, переконання, залучення людей на свою сторону", - сказала вона.

На питання, чи будуть залучатися до кампанії Януковича російські політтехнологи, Богатирьова повторила слова керівника штабу Януковича Тігіпка, що, "можливо, напрацювання закордонних технологів будуть використовуватися в процесі роботи, але це не означає, що українські політологи, що знають ситуацію зсередини, будуть знаходиться на другому плані".

Коментуючи нинішню роботу штабу, Богатирьова сказала, що там працюють "професіонали", "10-12 чоловік, що координують роботу в різних секторах".

Що ж до самого Тігіпка, то вона зазначила, що за сприятливого перебігу подій, він зможе зайняти місце прем'єра.

"Я мало вірю в розмови, більше - в реальні домовленості за круглим столом. Сергія Тігіпка важко запідозрити в тім, що він неадекватно оцінює реальність. Вважаю, для нього усе буде складатися щонайкраще і він зможе зайняти те місце, яке захоче", - сказала вона.

На питання, де Янукович узяв гроші на реєстрацію, Богатирьова сказала: "Так у Януковича теж є друзі!". Як відомо, Віктор Ющенко, щоб зареєструватися кандидатом у президенти узяв у борг у членів партії і заклав власну квартиру.

"У будь-якому випадку, виборчий фонд нашого кандидата буде формуватися відповідно до закону. А 500 тисяч, про які ви говорите потрібні людині, що самовисувається", - додала вона.

"До речі, якщо говорити про Ющенка, то я вважаю, що в нього добре удався концерт. А от висування не дуже. Адже він навіть програму не озвучив. Утім, це питання до його технологів. Зате наш кандидат висунувся красиво, на з'їзді озвучив основні тези своєї майбутньої роботи", - сказала лідер фракції "регіонів".

Коментуючи інтерв'ю Павла Лазаренка в газеті "Сегодня", де він схвально відгукнувся про Януковича, лідер "Регіонів України" сказала, що "їй не хочеться вірити, що це було спеціально підлаштовано".

Читайте також:

Тігіпко хоче показати людське обличчя Януковича. А Медведчук присвятив йому свій обід

ЛАЗАРЕНКО ПІДТРИМАВ ЯНУКОВИЧА

Ющенко, щоб стати президентом, заставив квартиру і взяв в борг у депутатів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування