Януковича підтримали мусульмани, а його штаб очолив онколог

Вівторок, 13 липня 2004, 12:08
Партія мусульман України підтримує кандидатуру Віктора Януковича на виборах президента.

Про це повідомив глава Кримського обкому Партії мусульман Садик Бєрбєров після закінчення з'їзду партії в суботу в Донецьку, повідомляє "Кримська лінія".

З'їзд ухвалив постанову про сприяння з боку Партії мусульман щодо дозволу проблем, пов'язаних з відновленням прав кримськотатарського народу, повідомляє донецька інтернет-газета "Новини".

А тим часом у понеділок у Донецьку відбулася презентація обласного суспільного виборчого штабу Януковича.

У заході майже в повному складі взяли участь донецькі депутати-мажоритарники, що стали довіреними особами Януковича в себе в округах.

Керівником штабу призначено відомого онколога, заслуженого діяча науки України, член-кореспондента АМН України, Героя України Григорія Бондаря.

Мотивуючи свою участь у президентській кампанії Віктора Януковича, Григорій Бондар порівняв Донбас з "рукотворним вулканом".

Він помітив, що "наші люди і наші вихідці і ті, хто одержав посади якісь визначені, вони більш підготовлені, ніж з інших районів, інших областей нашої України". "Це, насамперед, великі трудівники", - сказав Бондар.

Народний депутат Тетяна Бахтєєва, у свою чергу, висловила думку, що "якщо Віктор Федорович виходець наш, наш земляк – ми просто зобов'язані його підтримати".

Глава горловського хімічного концерну "Стирол", народний депутат Микола Янковський переконаний, що "Віктор Федорович – це найбільш гідний і найбільш професійний кандидат у президенти з усіх кандидатів".

"Він може зберегти, насамперед, єдність нації. Це дуже важливо. Об'єднати схід із заходом, що для України є немаловажним", - додав Янковський.

Довірені особи Януковича в Донецькій області поставили за мету домогтися 80-90 відсотків явки на виборчі дільниці в регіоні.

"80-90% народ має взяти участь у виборах і віддати данину нашому кандидатові, нашому земляку – Віктору Федоровичу Януковичу", - сказав, зокрема, Юхим Звягільський, повідомляє інтернет-видання "Острів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування