Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі вчителі не підтримували Ющенка. Туди відправляють працювати Павленка

Вівторок, 13 липня 2004, 12:41
Донецький регіональний штаб блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" очолив народний депутат України Юрій Павленко. Про це повідомила у вівторок прес-служба штабу.

Раніше штаб очолював Павло Жовніренко, який зараз є першим заступником Юрія Павленка, повідомляє "Острів".

Як відомо, Юрій Павленко брав активну участь в організації з'їзду "Нашої України" у Донецьку минулого року, де навіть виявився замкнений у палаці культури "Юність" разом із молодчиками, що незаконно захопили будинок. Він був звільнений після втручання глави облради Колесникова.

У той же час, як повідомляє донецьке видання "Новини", Донецька обласна організація профспілки працівників освіти і науки України спростовує інформацію про підтримку Віктора Ющенка з їх боку.

"Ми обурені інформацією під гучною назвою "Донецькі освітяни підтримають Ющенка", розповсюдженою 12 липня 2004 прес-службою Центрального штабу Віктора Ющенка. У ній повідомляється про регіональний форум "освітян", що нібито пройшов 8 липня в Донецьку", - говориться в заяві.

Далі говориться, що його підсумком стала заява про підтримку працівниками освіти Донеччини Віктора Ющенка: "освітяни як громадяни України не можуть лишатися осторонь політичних подій, які відбуваються сьогодні в державі. Тому візьмуть найактивнішу участь в роботі задля перемогти свого кандидата" - Віктора Ющенка.

Організація донецьких просвітян заявляє про те, що проведення даного форуму є "фікцією, подією, що відбулася хіба що в умах авторів цієї провокації".

"Ми протестуємо проти наплювацького відношення "Нашої України" до думки вчителів і викладачів Донецького регіону, а також проти брудних методів боротьби за владу, використовуваних Віктором Ющенком і його командою. Вимагаємо вибачень на свою адресу, а також надалі поважного ставлення до усіх виборців України!", - говориться в повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування