Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газету, що критикує Януковича, кинули 13 разів підряд

Вівторок, 13 липня 2004, 19:33
Дніпропетровське видавництво "Зоря" стало 13 поліграфічним підприємством, що відмовилося друкувати донецьку опозиційну газету "Острів" за останні три тижні.

Як повідомляє заступник редактора газети Сергій Фурманюк, відмова була "через технічні причини".

Дніпропетровщина – третя область після Донецької і Луганської, у якій "типографські верстати виходять з ладу відразу після того, як на них друкувалася опозиційна газета", повідомив Фурманюк.

Замредактора розповів, що директор друкарні Анатолій Полішко заявив "Острову": "Ми не будемо з вами працювати, немає технічних можливостей. У нас машина зламалася.... Шукайте іншу друкарню. Але в Дніпрі вас не надрукують".

"Заяви директорів друкарень не відповідають дійсності, тому що підлеглі їм виробничі відділи і бухгалтерії вже після відмови "Острову" продовжують прийом нових замовлень і клієнтів на обслуговування", - вважає заступник редактора "Острова".

"І в цьому зв'язку мову потрібно вести не про технічні "негаразди" вітчизняної поліграфічної індустрії, а про чітко виражену алергію на опозиційне видання, якою змушують хворіти директорів друкарень бацилоносії, що працюють у виборчому штабі прем'єр Януковича", - підсумував Фурманюк.

"Українська правда"

Читайте також:

На батьківщині Януковича примушують замовкнути опозиційний "Острів"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування