Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГУБЕРНАТОРОМ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ СТАВ ОДНОПАРТІЄЦЬ ЯНУКОВИЧА, ЯКОГО НЕЩОДАВНО ЗВІЛЬНИЛИ

Середа, 14 липня 2004, 11:57
Президент України Леонід Кучма своїм указом звільнив Віктора Лундишева з посади глави Хмельницької обладміністрації, повідомив прем'єр-міністр Віктор Янукович.

Про це він сказав у середу в Хмельницькому на засіданні активу області в рамках робочої поїздки регіоном.

Янукович також повідомив, що президент також призначив на посаду глави Хмельницької обласної адміністрації Віктора Коцемира.

Укази датовані 12 липня 2004 року. Прем'єр-міністр подякував Лундишеву за роботу на цій посаді.

У ході наради Янукович відзначив, що провів ряд зустрічей у ході робочої поїздки в Хмельницьку область і переконався в тім, що проблеми в області існують. Зокрема, серед них - питання 30-кілометрової зони в районі Хмельницької атомної електростанції і своєчасного фінансування.

Прем'єр на засіданні доручив міністрові з питань паливно-енергетичного комплексу розробити графік, щоб до кінця нинішнього року виконати завдання зі своєчасного фінансування цього питання, для того, щоб зняти його з порядку денного.

Крім того, за словами Януковича, проблеми в регіоні необхідно вирішувати разом як місцевим, так і центральній владі. "Пріоритети будемо визначати разом з вами", - підкреслив прем'єр.

За його словами, важливим питанням є будівництво водопроводу, його другої черги.

За словами прем'єр-міністра, на нинішній рік на будівництво уже виділено 1 млн. грн., однак цього недостатньо.

Крім того, за словами прем'єр-міністра, Хмельницька область в економіці України займає не найкраще місце, і для цього є об'єктивні причини. За його словами, необхідно вирішити питання про збільшення зарплати, а також зменшення кількості збиткових підприємств, яких на сьогоднішній день 54% в області.

Він також закликав владу області проаналізувати дії, необхідні для рішення проблемних питань цього року, а також сформулювати свої пропозиції до формування бюджету на майбутній, 2005 рік.

Зміну керівництва Хмельницької області прем'єр-міністр України Віктор Янукович пояснює необхідністю посилення управлінської команди регіону. "Є такі пріоритети в розвитку держави, регіонів, коли необхідно значно підсилити різні напрямки економічного розвитку", - сказав Янукович.

"Хмельницьку команду потрібно підсилювати", - додав він.

У той же час, за словами прем'єра, той позитив, що за останні роки був досягнутий в області, необхідно зберегти. "Але є багато питань, які необхідно вирішувати і рухатися вперед", - підкреслив він.

Лундишев обіймав посаду глави Хмельницької обладміністрації з 1998 року.

Коцемир із травня 2002 року по червень 2004 року був главою Вінницької обладміністрації. З 1991 року він працював главою Волочиської районної держадміністрації Хмельницької області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Коментуючи тоді зміну керівництва Вінницької обласної держадміністрації, Янукович сказав, що вона зумовлена необхідністю оптимізації державного управління в регіонах.

"Є певні періоди, коли керівник уже зробив свою справу", - сказав Янукович, коментуючи діяльність Коцемира.

Коцемир є членом політради Партії регіонів.


Читайте також:

ГУБЕРНАТОРОМ ВІННИЧЧИНИ СТАВ ЧЛЕН ФРАКЦІЇ СДПУ(О)

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...