Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз і Симоненко вже агітують, а Ющенко поки йде на Говерлу

Середа, 14 липня 2004, 13:38
Головні претенденти на посаду президента України вже знаходяться або планують найближчим часом відбути в агітаційні тур регіонами.

Так, прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко повідомила "УП", що лідер "Нашої України" під час передвиборної кампанії "планує поспілкуватися з більшою кількістю людей, ніж під час кампанії 2002".

Тоді, за словами Геращенко, вони проїхали 15 тисяч кілометрів і зустрілися з майже 600 000 виборців.

"Графік поїздок ми оприлюднимо перед початком самого туру, у тому числі з огляду на протидії влади проведенню зустрічей Віктора Ющенка з виборцями", - сказала вона.

Як відомо, у ці вихідні Ющенко традиційно підніметься на Говерлу, де пройде акція "Очистимо Україну від бруду" по збиранню сміття на горі.

В той же час, як повідомляє прес-служба СПУ, кандидат на посаду президента України Олександр Мороз 14 – 15 липня проведе зустрічі з виборцями Кіровоградської та Черкаської областей.

В рамках свого візиту Мороз проведе зустрічі з виборцями міст Новомиргорода і Малої Виски, селища Злинка Кіровоградської області, а також зустрінеться з громадськістю Жашківського району Черкаської області.

Під час дводенної поїздки кандидат проведе кілька прес-конференцій.
Також, планується зустріч Олександра Мороза з підприємцями м. Черкаси.

13-15 липня 2004 року кандидат у президенти України від Комуністичної партії Петро Симоненко проведе ряд зустрічей з виборцями в містах : Донецьку, Горлівці, Єнакієве, Маріуполі, Краматорську, Константинівці, смт. Тельманово, Старобешево Донецької області.

Кандидат в президенти Віктор Янукович зараз перебуває з візитом у Хмельницькій області, здійснюючи робочу поїздку прем'єр-міністра.

"Українська правда"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування