Подруга Кучми оголосила війну Литвину

Середа, 14 липня 2004, 18:11
Народна аграрна партія України заявляє, що народні депутати України Тетяна Засуха і Михайло Зубець намагаються розколоти окремі партійні організації та схилити на бік Селянської партії України членів НАПУ.

Про це УНІАН
повідомила прес-служба НАПУ.

Зокрема у повідомленні сказано, що народні депутати Засуха і Зубець, які за невиконання рішень V і VI з'їздів партії про вхід до парламентської фракції "Народної аграрної партії України" були виключені з лав партії, "намагаються розколоти окремі партійні організації НАПУ, схилити на бік Селянської партії членів Народної аграрної партії, щоб у такий спосіб не стільки реанімувати СелПУ, скільки врятувати власний політичний імідж і водночас задовольнити персональні амбіції".

"Більше того, - йдеться у заяві, - Засуха потерпіла на VI з'їзді НАПУ фіаско, претендуючи на роль одного з політичних лідерів НАПУ".

"Тепер у планах Засухи та її прибічників на найближчому з'їзді обійняти ключові пости у Селянській партії України, але не за рахунок власного політичного авторитету, а шляхом брудних технологій і використання адміністративного ресурсу, втручання у внутрішні справи НАПУ", - вважає прес-служба НАПУ.

Звертаючись у заяві до членів СелПУ, прес-служба зазначає: "Народна аграрна партія України у рамках української політичної системи почуває себе, як ніколи впевнено і стабільно, а у стосунках з усіма партійними організаціями сповідує, насамперед, високу політичну культуру й етику, чітко діє у рамках Статуту, а тому не має наміру втягуватися у брудні політичні ігри.

Сподіваємося, що члени Селянської партії України також діятимуть за цими правилами і не братимуть участі у протистоянні двох партій, за сценаріями нав'язаними з боку, заради задоволення амбіцій кількох збанкрутілих політиків чи окремих політичних сил".

Як відомо, Тетяна Засуха є другом родини Кучми і відпочивала разом з ними взимку в Баден-Бадені.


Читайте також:

Литвин знає, що його закопають на заступ глибше

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...