Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наступає на Донецьк з трьох боків одразу

Середа, 14 липня 2004, 18:46
У Донецькій області організацією виборчої кампанії Віктора Ющенка будуть займатися відразу три регіональних штаби з рівними статусами.

Про це заявив керівник Донецького штабу "Нашої України", нардеп Юрій Павленко, повідомляє "Острів"

За його словами, крім Донецька рішенням центрального штабу створені регіональні штаби в Краматорську (північ області) і Маріуполі.

Павленко повідомив, що керівниками цих штабів призначені відповідно народний депутат третього скликання Сергій Подгорний і маріуполець – Петро Швачко.

"За Донецьким регіональним штабом затверджені дві центральні функції, що поширюються на всю область. Це інформаційна політика і відносини з органами влади", - повідомив Павленко.

Крім штабів у Донецькій області буде також створено коордраду партій і громадських організацій, що заявили про підтримку Ющенка.

Павленко також повідомив, що 22-23 липня в Донецьку під відкритим небом пройде з'їзд очолюваної ним Молодіжної партії, яка входить до блоку Ющенка.

"З'їзд відбудеться на одній з центральних площ міста. Планується близько тисячі делегатів з'їзду з різних куточків країни", - сказав Павленко.

Він заявив, що вже "сьогодні погрожують Молодіжній партії повторенням 31 жовтня".

При цьому він відзначив, що "ніхто інший, як місцева влада, як Партія регіонів і штаб Януковича сьогодні зацікавлені, щоб цей з'їзд пройшов максимально без провокацій".

"Тому що якщо будуть провокації – це буде чергове підтвердження слабості команди Януковича, слабості місцевої влади, подвійних стандартів", - відзначив Павленко.

У той же час у Донецьку почав свою роботу новий сайт "Майдан-Донбас", що є складовою частиною інтернет-системи "Майдан – пульс громадянського спротиву України".

Першим послугами нового сайту скористався Донецький обласний штаб блоку Віктора Ющенка. На 14 липня на форумі "Майдан-Донбасу" запланована інтернет-конференція першого заступника керівника Донецького штабу Павла Жовніренка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування