Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримала ще одна партія. За це Україна заговорить російською

Середа, 14 липня 2004, 20:49
Політвиконком партії "Русский блок" заявив про підтримку Віктора Януковича кандидатом у президенти України.

"Ухвалюючи рішення про підтримку кандидата на пост президента, партія "Русский блок" виходить з того, що народ України втомився від політики хитань: від Заходу до Сходу і назад, до Заходу", - йдеться в заяві партії.

На думку авторів заяви, "вибором президента України народ практично визначає напрям розвитку, в якому країна буде рухатися далі".

Як вважає "Русский блок", "народу потрібен реальний добробут, чіткі, зрозумілі перспективи", а реалізувати їх зможе "тільки президент, який здатен, не конфліктуючи з світовими і європейськими структурами, забезпечити фундаментальну співпрацю з Росією і Білоруссю, має волю забезпечити повноправну і повноцінну участь України в Єдиному Економічному Просторі".

"Саме такий розвиток подій дозволить поліпшити життєвий рівень громадян України, зробить можливим отримання російською мовою статусу державної, повноцінний розвиток російської культури і відновлення системи освіти російською мовою".

Також "Русский блок" розраховує, що такий президент "зміцнить єдність канонічної православної церкви - основу східнослов'янської духовної єдності, сприятиме гармонізації міжнаціональних відносин".

"Зваживши суспільно-політичну ситуацію, провівши численні консультації з регіональними лідерами партії і громадських організацій, що підтримують її, політвиконком партії "Русский блок" заявляє про підтримку кандидата, який здатен вирішити найнагальніші задачі, що стоять перед державою й суспільством", - йдеться в заяві.

Таким кандидатом, на думку політвиконкому партії, є прем'єр-міністр Янукович.

У свою чергу, партія "Русский блок" "рішуче настроєна брати участь у виборчій кампанії, зробивши правильний вибір, який найбільшою мірою відповідатиме інтересам народу України".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...