На Януковича прийшли 100 тисяч, якими намагався скористатися штаб Ющенка

Середа, 14 липня 2004, 21:58
У середу ввечері в Харкові відбувся масовий мітинг на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича, в якому, за оцінками правоохоронних органів, взяли участь до 100 тис. чоловік.

За повідомленням Інтерфакс-Україна, під час мітингу вся площа Свободи в центрі міста виявилася заповнена людьми з гаслами на підтримку прем'єр-міністра.

У мітингу взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Євген Кушнарьов, міський голова Харкова Володимир Шумілкін, керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко, лідери обласних організацій політичних партій, керівники вузів, громадських організацій і народні депутати, що підписали в середу угоду про створення коаліції "Харківщина - за Януковича".

На площі було встановлено баннери з гаслами "Молодь - за Януковича", "Харків'яни - за Януковича", "Янукович - наш президент", а також агітпости, де молоді люди в футболка з написом "Я - за Януковича" роздавали друкарську продукцію на підтримку свого кандидата.

Зі свого боку, представники опозиційних сил розгорнули на підступах до площі власні намети і роздавали тим, хто збирався на мітинг, газети з програмою "Десять кроків" іншого кандидата в президенти - Віктора Ющенка.

З метою безпеки людей на весь час проведення масових заходів вул. Сумська була закрита для проїзду автотранспорту, що створило великі пробки на прилеглих вулицях. Станції метро "Держпром" і "Університет" на час проведення заходів працювали тільки на вихід.

За оцінкою представників блоку "Наша Україна", в мітингу взяли участь 30-50 тис. чоловік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...