Міліція знайшла п'ятьох бандитів, які побили депутата Поліщука в Мукачевому

Четвер, 15 липня 2004, 17:38
Розслідування карної справи за фактом побиття народного депутата Миколи Поліщука (фракція "Наша Україна") під час виборів міського голови Мукачевого завершене.

П'ятьом мешканцям Мукачевого пред'явлене обвинувачення в завданні народному депутату тілесних ушкоджень, повідомив в четвер на брифінгу у Києві заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Зубчук.

Він також повідомив, що справу передано до суду.

Зі слів Зубчука, ще одну "мукачівську справу" - за фактом побиття мешканця Запоріжжя - закрито в зв'язку з відсутністю складу злочину.

Заступник міністра нагадав, що триває розслідування справи з приводу розкрадання виборчих бюлетенів з виборів мукачівського мера.

Остаточної відповіді на питання, хто це зробив - та людина, яка з'явилася з повинною, чи хто-небудь інший – поки що немає, додав він.

Як повідомлялося, низка депутатів - представників блоку "Наша Україна" - заявили про застосування щодо них фізичної сили під час виборів міського голови Мукачевого, коли вони намагалися потрапити в Мукачівський тервиборчком після оголошення результатів голосування. Міністерство внутрішніх справ порушило три карних справи за фактом побиття народних депутатів в Мукачевому.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування