Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко і Медведчук насправді не підтримують Януковича?

Четвер, 15 липня 2004, 18:17
Лідер КПУ, кандидат у президенти Петро Симоненко сумнівається в тому, що сили провладної коаліції дійсно підтримують кандидата в президенти прем'єра Віктора Януковича.

Про це лідер комуністів заявив під час зустрічі з виборцями в ході свого передвиборного туру Донецькою областю, повідомляє інтернет-видання "Острів".

"Що соціал-демократи підтримають Януковича? Ні! Мова йде зовсім про інше. Соціал-демократи виграють тимчасово для себе те, що далі вони будуть зберігати через можливий вплив нинішнього складу парламенту", - сказав Симоненко.

Коментуючи створення коаліції на підтримку єдиного провладного кандидата Віктора Януковича, керівник КПУ сказав: "Ніхто з них не єднався, їх зв'язали докупи. І в'язати далі будуть. Їх зв'язували докупи усіх. Чому? А тому, що реально загроза йде капіталу. І зараз, поки демонструють, що нібито ведуть боротьбу два претенденти, це дві групи олігархів ведуть боротьбу за ринки і, природно, за свої інтереси".

Продовжуючи цю тему, лідер парламентської фракції комуністів заявив, що, на його думку і Сергій Тігіпко насправді не підтримує Віктора Януковича.

"Ви думаєте, що Тігіпко за Януковича? Та ніколи! І угруповання "Трудової України" теж не за Януковича. Сьогодні вони пішли на цей крок, щоб Пінчук і угруповання Донецька Ахметова самі домовилися, і вони поділили Криворіжсталь", - сказав Симоненко.

"І ніколи вони між собою не домовляться, так і будуть воювати – донецьке і дніпропетровське угруповання. Але сьогодні для того, щоб вони були богатші, вони хочуть покищо тимчасово відсунути інші угруповання і вирішувати тільки свої питання", - додав він.

Симоненко також припустив, що після виборів боротьба між основними фінансово-політичними угрупованнями посилиться: "Ви повинні тоді розуміти, які будуть наслідки після виборчої кампанії, і як вони будуть ділити. Ви розумієте, які апетити донецького угруповання, київського і дніпропетровського. Це найбільші фінансово-політичні угруповання і вони будуть бажати мати більше від підсумків виборів".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування