Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк відповідатиме за Львівщину, а губернатор – за права ющенківців

Четвер, 15 липня 2004, 18:48
Під час виборів президента куратором блоку Ющенка і Тимошенко "Сила народу" у Львівської області буде нардеп, голова Народного Руху України Бориса Тарасюка.

Про це в четвер повідомив голова Львівського облпредставництва "Нашої України" Петро Олійник, передає Західна інформаційна корпорація.

Під час засідання Львівського облштабу було ухвалено кандидатури довірених осіб Ющенка під час президентських виборів у кожному виборчому окрузі Львівщини.

Учасники наради визначили формат співпраці між представниками блоків “Наша Україна” та БЮТ щодо збору підписів за кандидата у президенти Ющенка.

Перед цим Олійник під час зустрічі із Львівським губернатором Олександром Сендегою звернув увагу на випадки порушення органами влади Конституції, права громадян на висловлення власної думки.

“Йдеться, зокрема, про поїздку симпатиків Ющенка 4 липня до Києва на Співоче поле. У дорозі до Києва автобуси неодноразово безцеремонно зупиняли представники правоохоронних органів та всіляко перешкоджали просуванню колони”, - наголосив Олійник.

"Відомі факти тиску голів районних держадміністрацій на голів сільських рад з вимогою подавати списки кандидатів у спостерігачі та на членів дільничних комісій від провладного кандидата у президенти Віктора Януковича".

"Керівництво облдержадміністрації почало здійснювати тиск на представників нещодавно створеного Форуму народної довіри, а це – відомі у Львові та й у всій Україні особи, лауреати Шевченківської премії, академіки НАН України, письменники тощо”, - підкреслив народний депутат.

На завершення зустрічі Сендега запевнив Олійника, що у своїй роботі дотримуватиметься Конституції і не втручатиметься у виборчий процес.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...