Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко буде захищатися від харківського "соратника"

П'ятниця, 16 липня 2004, 12:08
Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко заявляє, що не збирається нікому уступати посаду глави партії, і буде працювати на ній доти, поки не зрозуміє, що організації "не потрібний".

Так у п'ятницю в Києві Пустовойтенко прокоментував журналістам заяву члена політради НДП Євгена Кушнарьова про його готовність очолити партію через непослідовну позицію її нинішнього лідера.

"Розколу в партії не буде - ніхто не дочекається", - заявив Пустовойтенко. Він вважає, що "як у країні президентом може бути кожен громадянин, так і в партії - член НДП може стати її главою, і це - право вибору".

Пустовойтенко уточнив, що черговий з'їзд партії відбудеться до 1 травня наступного року. "Але я хочу попередити: я не збираюся нікому уступати посада глави НДП - вона для мене дуже дорога. Я буду працювати доти, поки не зрозумію, що партії більше не потрібний", - заявив він.

Як повідомлялося, глава Харківської обладміністрації, член політради НДП Кушнарьов критично відзивався про намір Пустовойтенка брати участь у президентських виборах і заявляв про те, що партія знаходиться "на грані розколу".

Раніше Кушнарьов також критикував керівництво партії і заявляв, що на найближчому з'їзді має намір запропонувати соратникам власне бачення розвитку партії.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Шизофренія

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...