Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій бачать, що Кірпа і губернатори забули про адмінресурс

П'ятниця, 16 липня 2004, 14:14
Адміністрація президента не вбачає у зміні чотирьох губернаторів протягом останніх двох місяців підготовки до виборів президента.

"Це звичайна робота з кадрами, не пов'язана з виборами. Іде зміцнення керівництва на обласному рівні, на яке ми виходимо після аналізу ситуації", - сказав заступник глави АП Василь Базів на брифінгу в п'ятницю.

Базів ще раз наголосив, що адміністрація президента не втручається у вибори. На питання, чи таку позицію займають місцеві органи влади, Базів сказав: "Немає підстав сумніватися в цьому".

Як відомо, за останній час було звільнено губернаторів Вінницької, Херсонської, Тернопільської, Хмельницької областей.

Під час прес-конференції Базів також відкинув твердження, що партія "Відродження", яку очолює міністр транспорту Георгій Кірпа, формується силовим методом.

"Навряд чи ці факти відповідатимуть дійсності. Якщо таке трапляється – то це ентузіазм місцевого значення", - сказав Базів

"Я розмовляв із Георгієм Кірпою – зараз хвиля бажаючих вступити до партії", - додав заступник АП.

Базів сказав, що чисельність партії "Відродження" складає 63 тисячі членів, у той час як працівників транспортної галузі – 1,1 мільйон громадян.

Також, за словами Базіва, серед членів партії 1,5 тисячі пенсіонерів і безробітних, і про тиск в цьому випадку ітися не може.

"Українська Правда"

Читайте також:

Кірпа формує партію силовими методами?

Залізничники знову скаржаться, що їх силою заганяють у партію Кірпи

Партію Кірпи сформують з мільйону залізничників, автодорожників і авіаторів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...