Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТІГІПКО МАЄ КОМПРОМАТ НА ЮЩЕНКА?

П'ятниця, 16 липня 2004, 15:16
Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко має негативні дані про роботу Віктора Ющенка на посаді глави Нацбанку.

Про це Тігіпко натякнув журналістам під час прес-конференції у п'ятницю.

"До мене доходять деякі матеріали про розмови з боку Віктора Андрійовича щодо нашої спільної роботи і про якісь, скажімо там, зауваження", - зауважив Тігіпко.

В зв'язку з цим лідер "Трудової України" заявив: "Якщо потрібно розкрити деякі моменти, і я побачу проти мене такі дії – я можу багато чого наговорити теж". "Є можливості, особливо попрацювавши в Національному банку України достатньо довго", - додав він.

За його словами, "це можуть бути емоції, нам трошки може бути обідно десь по якихось моментах". Тігіпко переконаний, що потрібно "це затушити, і спокійно працювати далі".

"Я зразу можу сказати: все зроблю для того щоби кампанія Януковича не була проти когось. Він сам за себе буде говорити і за свої справи", - підкреслив Тігіпко.

"Ми однозначно будемо показувати його (Януковича) більше як людину, тому що його практично ніхто не знає", - сказав керівник штабу кандидата від влади.

Для цього, впевнений Тігіпко, знайдуться люди, "які зможуть спокійно це розказати". "Може, без дуже таких великих емоцій, але з теплом", - додав він.

Головна виборча "технологія", каже Тігіпко – "чесно показати плюси тої людини, яку ти представляєш".

"Що, сказати, що Янукович не жорсткий керівник? – Подивіться на нього", - сказав Тігіпко. Але з іншого боку, вважає керівник штабу, треба "показати, що цей керівник робить справу, і ще про людей піклується, і показати, що при цій жорсткості є абсолютна справедливість і є націленість на конкретний результат".

"Яким чином у Януковича сьогодні на всіх виборчих округах в Донецькій області від 52% до 68% рейтинг?", - запитав Тігіпко. "Як за п'ять років своєї роботи (главою облдержадміністрації) Янукович, який не був би нормальною людиною і був би непопулярним, міг би заробити такий рейтинг?", - продовжив він.

Тігіпко переконаний, що виборці донецької області "знали його, знали його конкретні справи, і реагували на ці справи своїми голосами".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування