Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз похвалив програму Ющенка. А Плюща назвав анекдотом

П'ятниця, 16 липня 2004, 19:27
Кандидат у президенти України Олександр Мороз вважає, що оточення Ющенка намагається привести його у президенти, щоб отримати, що не вдалося отримати при президенті Кучмі.

Таку думку він висловив під час зустрічі з виборцями у Маріїнському парку Києва.

"Для мене найбільший анекдот – це Плющ-опозиціонер. Ви подивіться, політичне оточення Ющенка – це ті, хто працював в оточенні Кучми, хто робив Кучму прем'єром, президентом", - сказав Мороз.

В той же час він похвалив передвиборну програму Ющенка. "У Ющенка хороша програма. Вона б зробила честь будь-якому кандидату-соціалісту", - сказав лідер СПУ, додавши, що в ній не вистачає пунктів про заборону продажу землі та про виведення українських військових з Іраку.

Щодо можливості об'єднання з Ющенком Мороз зазначив: "Я давно казав: Вікторе Андрійовичу, голосуєте до осені за політреформу, а далі ми про все домовляємось. Може, ви й не захочете бути президентом".

Мороз висловив сумнів, що в разі політреформи Леонід Кучма може зайняти місце прем'єра. "Я думаю навіть в цьому парламенті його ніхто не обере прем'єром. Йому варто тільки один день не побути президентом. Народ перехреститься, а дехто й свічку піде поставить", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування