Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМІСТИ ХОЧУТЬ АРЕШТУ ТИМОШЕНКО ВОСЕНИ

П'ятниця, 16 липня 2004, 20:22
Лідери фракцій більшості виступили із заявою, де заявили свій протест нерозглядом у Верховній Раді подання про притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Юлії Тимошенко.

Про таку заяву повідомлялося в ефірі "ТСН" каналу "1+1".

Лідери фракцій заявили, що хочуть розгляду цього подання на наступній сесії парламенту, яка почнеться у вересні 2004 року.

У заяві лідери фракцій обурюються, що парламент не розглянув постанову про притягнення Тимошенко до відповідальності та арешт.

Як відомо, спікер Володимир Литвин повернув подання на Тимошенко без розгляду. Перед цим комітет з регламенту та три профільні комітети радили повернути подання, оскільки для його розгляду немає правових підстав.

Лідери фракцій більшості сказали, що вони "категорично проти безкарності депутатів".

Керівники більшості стверджують, що "штучно створена ситуація, коли депутати на відміну від простих громадян залишаються безкарні та не відповідають за злочини".

Вони також сказали, що "виважений розгляд цього питання додав би авторитету Верховній Раді".

За словами керівників фракцій, розгляд подання на Тимошенко також був би "доказам антиолігархічної позиції", про яку заявляв спікер Володимир Литвин.

Як повідомили в ефірі "ТСН", заяву підписали лідери "Регіонів України" Раїса Богатирьова, СДПУ(о) Леонід Кравчук, "Деміцініативи-Народовладдя" Степан Гавриш і Богдан Губський, НДП Валерій Пустовойтенко, "Трудової України" Сергій Тігіпко та "Союз" Микола Гапочка.

Читайте також:

Генпрокурор обурився, коли Турчинов запитав, що замість Тимошенко когось перевдягнули

Імунітет з Тимошенко не знімуть?

ГЕНПРОКУРАТУРА ПРОГРАЛА ЩЕ ОДНУ БИТВУ ТИМОШЕНКО

Генпрокуратура встановила, що Тимошенко на відео не озвучувала акторка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування