Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кірпа з волейболистами за Януковича, бо він симпатичний як людина

Субота, 17 липня 2004, 14:25
Партія "Відродження", очолювана міністром транспорту Георгієм Кірпою, ухвалила рішення підтримати Віктора Януковича на виборах президента.

Це рішення прийнято одноголосно на першому з'їзді партії у суботу.

Під час з'їзду Кірпа закликав: "Підтримаємо того з кандидатів у президенти, хто здатен відродити державність та економічну могутність України. Таким, на мій погляд, є нинішній прем'єр-міністр Віктор Федорович Янукович".

"Як член Кабінету міністрів, який працював при трьох прем'єр-міністрах – Ющенку, Кінаху та Януковичі – з усією відповідальністю заявляю, що Віктор Федорович – це та особистість, яка потрібна сьогодні Україні", - додав Кірпа.

"Для нас важлива не так ідеологічна спрямованість кандидата, як його професійні та людські властивості, відданість інтересам держави та народу", - додав він.

Після ухвалення рішення на підтримку Януковича Кірпа сказав, що його партія "допоможе" прем'єру перемогти.

Кірпа також сказав, що його партія виступає за "державний націоналізм", однак мається на увазі прорив України у всіх галузях народного господарства.

На першому з'їзді Кірпа вручав також членські квитки. Він сказав, що першим заяву про вступ у партію написав народний депутат, екс-сват Леоніда Кучми Анатолій Франчук (фракція СДПУ(о).

Також членські квитки було вручено депутату Юрію Круку (фракція НДП-ПППУ), двом квитковим касирам залізничних станцій, машиністу тепловоза, керівнику організації ветеранів залізничників Одеської області та першому заступнику директора Інституту законодавства Верховної Ради.

Також членські квитки отримали учасники команди ветеранів із волейболу "Локомотив".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...