"ПРП" ПЕРЕЙМЕНУВАЛАСЯ В "НАШУ УКРАЇНУ". А Жир звинуватив Пінчука у хабарництві

Неділя, 18 липня 2004, 16:13
Партія "Реформи і порядок" перейменована в партію "Наша Україна". Таке рішення прийняли делегати 8-го з'їзду ПРП, який проходив у неділю.

"Цим ми продемонстрували, що готові до об'єднання і до створення єдиної демократичної партії "Наша Україна", - сказав на з'їзді голова партії Віктор Пинзеник.

З його слів, такий крок повинен стимулювати політичні сили, які сповідують єдину демократичну ідеологію, до об'єднання в єдину партію.

"Ми не розглядаємо це як створення партії. Ми підштовхуємо інші політичні сили, ми хочемо, щоб вони пішли в процес об'єднання", - сказав Пинзеник, додавши, що розглядає всі демпартії як рівноправних партнерів.

З'їзд партії "Реформи і Порядок", в якому брали участь 357 делегатів, також підтримав на президентських виборах Віктора Ющенка.

"Ми підтримуємо кандидата в президенти Віктора Ющенка, як готові були підтримати його в 1999 році і як підтримували його на посту прем'єр-міністра", - сказав в своєму виступі Пинзеник.

Рішенням партії місцеві організації ПРП зобов'язані взяти активну участь в роботі з підтримки Ющенка, а активісти і члени партії проводитимуть роботу, покликану забезпечити чесні й прозорі вибори.

Голова партії і секретаріат мають докласти зусиль до об'єднання демократичних сил навколо кандидатури Ющенка як єдиного реального кандидата від української демократії.

Виступаючи на з'їзді, голова Дніпропетровської облорганізації партії Олександр Жир зажадав у генерального прокурора порушити кримінальну справу щодо Віктора Пінчука в зв'язку зі спробою дачі хабаря Жиру в бутність його народним депутатом за невтручання в процес приватизації трубного заводу.

Зі слів Жира, він має документальне підтвердження цього факту.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...