Суд над "Українською правдою" не відбувся

Понеділок, 19 липня 2004, 14:45
Розгляд судової справи за позовом тимчасово безробітної Марії Самбур і помічника заступника глави СДПУ(о) Валерія Воротніка проти "Української правди" перенесено на 20 вересня.

Про це повідомила у понеділок суддя у справі Тетяна Остапчук.

Засідання по розгляду справи, заплановане на 19 липня, не відбулося через неявку Самбур і Воротніка. Також невідомо, чи були повідомлені належним чином відповідачі про проведення засідання.

На засідання суду в понеділок прийшов один відповідач - журналіст Володимир Бойко.

Як повідомлялося, у квітні Самбур і Воротнік подали позов до неіснуючої юридичної особи з назвою "Редакція інтернет-видання "Українська правда". Після цього в червні вони подали новий позов, де відповідачами було вказано колишнього керівника радіо "Континент" Сергія Шолоха, автора однієї із статей в "УП" Володимира Бойка, а також Олену Притулу.

"УП" двічі повертала до суду позов, адресований Олені Притулі. Підставою для повернення позову стало те, що за вказаною у позові адресою не мешкає редактор "УП".

Згідно з Цивільно-процесуальним кодексом, у позові слід було вказати адресу проживання чи перебування відповідача, і саме туди необхідно надсилати повістку і позов.

Українська правда

Читайте також:

Позивачі зняли претензії з "Української правди"?

"Українська Правда" vs Воротнік-Самбур: усе йде за планом

Кризові менеджери Медведчука оголосили війну УП

"Українська правда" повернула позов до суду

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування