НОВИЙ ТЕМНИК БУДЕ ПРО ТЕ, ЯК СВАРЯТЬСЯ ВСЕРЕДИНІ "НАШОЇ УКРАЇНИ"

Понеділок, 19 липня 2004, 16:24
Працюючий на владу політтехнолог Михайло Погребинський вважає грамотним хід партії "Реформи і порядок", яка перейменувалася на партію "Наша Україна".

"Суперполіттехнологічний хід! Геніально!", - прокоментував Погребинський недільний з'їзд партії "Реформи і порядок", на якому було вирішено взяти нову назву "Наша Україна".

За словами Погребинського, рейтинг "ПРП" складав 2,3%, а "Нашої України" – 23%. "Одним рішенням з'їзду вони збільшили рейтинг на 20%!", - відзначив Погребинський.

Він спрогнозував, що інші учасники "Нашої України", Народний Рух і Українська народна партія, "створять чергу в Мін'юст", щоб заборонити перереєстрацію "ПРП" під новою назвою.

"На це буде цікаво подивитися", - відзначив Погребинський.

Як відомо, представники Української народної партії, яка також входить до блоку "Наша Україна", різко негативно зустріли перейменування "ПРП" у "Нашу Україну".

Як писала "Українська правда", структури політтехнолога Погребинського причетні до створення темників – механізму політичної цензури в Україні. Сам Погребинський ці обвинувачення відкидає.

За даними "УП", у темнику за понеділок, випущеному в 13-40, було наказано телеканалам УТ-1, "1+1" і "Інтер" "акцентувати увагу на чварах всередині блоку Ющенка "Наша Україна", викликаних конкурентною боротьбою за звання "об’єднувача". Аналітики вважають, що ЗМІ обов’язково процитують брутальні слова Гудими на адресу ПРП".

"Українська правда"

Читайте також:

"ПРП" ПЕРЕЙМЕНУВАЛАСЯ В "НАШУ УКРАЇНУ". А Жир обвинуватив Пінчука в хабарництві

УНП говорить, що ПРП треба прохмелиться і перевірити біологічний календар

ПРП перейменувалася, тому що НРУ й УНП не хочуть створювати одну партію

Єхануров констатує змагання за Ющенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування