Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко каже, що Пинзеник відволікає від перемоги Ющенка

Понеділок, 19 липня 2004, 18:35
Лідер Української народної партії Юрій Костенко вважає, що створення наразі єдиної партії на базі "Нашої України" відволікатиме від роботи на перемогу Ющенка.

Про це він заявив, коментуючи ініціативи щодо створення єдиної партії на базі блоку "Наша Україна" до президентських виборів, повідомляє прес-служба УНП.

"Говорити про створення єдиної партії за три місяці до президентських виборів – це або політична недалекоглядність, або свідомий крок, який відволікатиме від роботи на перемогу Віктора Ющенка", - зазначив він.

"Для мене аксіомою є те, що всі члени Коаліції мають працювати зараз на перемогу Віктора Ющенка, – внутріпартійні питання зараз не на часі", - вважає Костенко.

Як один із засновників громадської організації "Наша Україна", Костенко відзначив як "нонсенс, що одна з багатьох складових "Нашої України" вирішила взяти собі назву цілого блоку".

Щодо роботи в цілому над створенням єдиної правоцентристської партії, то, зазначив Юрій Костенко, "УНП висунула цю ідею понад 2 роки тому, веде цю роботу, дотримуючись демократичного принципу "знизу – до верху", і досягла вже певних успіхів, об’єднавшись у 12 областях з колишніми організаціями ДемПУ та на районному рівні – із низкою інших організацій".

"Інші підходи – всі рішення прийняти в Києві, а "вниз" лише спустити інформацію про це, для нас, як демократичної партії, неприйнятні", - наголосив лідер УНП.

Прогнозуючи в цьому контексті перспективність "створення проектів "під вибори" або "під лідера", Юрій Костенко нагадав приклад "Злагоди", яка так і не перетворилася на партію.

Читайте також:

Єхануров констатує змагання за Ющенка

Партія Костенка каже, що Пинзенику треба прохмелитися й перевірити біологічний календар

ПРП перейменувалась, бо НРУ та УНП не хочуть створювати єдину партію

"ПРП" ПЕРЕЙМЕНУВАЛАСЯ В "НАШУ УКРАЇНУ". А Жир звинуватив Пінчука у хабарництві


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування