"ПРП" ВЗЯЛА НАЗВУ "НАША УКРАЇНА", БО ЦЕ ХОТІВ ЗРОБИТИ КОРЧИНСЬКИЙ

Понеділок, 19 липня 2004, 20:50
Партія "Реформи і порядок" змінила назву на партію "Наша Україна", щоб унеможливити провокацію з боку партії "Братство" Дмитра Корчинського.

Про це повідомив "Українській правді" депутат із фракції "Наша Україна" Олександр Морозов.

"Існувала інформація, що "Братство" збиралося взяти назву "Наша Україна". Тому щоб зарезервувати цей бренд було ухвалене правильне рішення переіменувати "ПРП" у "Нашу Україну", - сказав Морозов.

За його словами, зараз триває пошук механізму створення єдиної партії.

Водночас керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко заявив, що вважає доцільним створення "партії Ющенка" лише після президентських виборів.

За словами Зінченка, Ющенко переможе "як кандидат, якого підтримує не лише окрема партія чи широка коаліція, а як кандидат, який користується підтримкою найширших кіл суспільства".

При цьому він зазначив, що партійна приналежність відіграє вирішальну роль лише на наступних президентських виборах в 2009 році.

На думку Зінченка, після перемоги у жовтні 2004, Ющенко обов’язково зконцентрує увагу на "створенні потужної політичної партії європейського типу для підтримки своєї політичної діяльності", повідомляє персональний сайт Ющенка.

Як відомо, минулої неділі в Києві відбувся з'їзд партії "Реформи і порядок", де було вирішено взяти нову назву "Наша Україна", що мало б стимулювати створення єдиної партії на базі блоку Ющенка. Це рішення викликало негативну реакцію серед представників інших партій, що входять до "Нашої України".

"Українська Правда"

Читайте також:

Костенко каже, що Пинзеник відволікає від перемоги Ющенка

Єхануров констатує змагання за Ющенка

Партія Костенка каже, що Пинзенику треба прохмелитися й перевірити біологічний календар

ПРП перейменувалась, бо НРУ та УНП не хочуть створювати єдину партію

"ПРП" ПЕРЕЙМЕНУВАЛАСЯ В "НАШУ УКРАЇНУ". А Жир звинуватив Пінчука у хабарництві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування