Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В офіс Ющенка скаржаться, що дії команди Януковича викликають огиду

Вівторок, 20 липня 2004, 12:15
Офіс Віктора Ющенка отримує звернення мешканців Харкова, в яких повідомляється про їх примусову участь у мітингу на підтримку Віктора Януковича минулого тижня.

Як повідомила прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, на адресу офісу та електронну пошту надійшло понад сотню листів і звернень із скаргами.

В листах наводяться факти, які свідчать, що керівники державних підприємств та вузів у наказному порядку змушували своїх працівників та студентів брати участь в мітингу на підтримку Януковича, який проходив 14 липня.

В разі незгоди погрожували звільненням з роботи, а студентам - відрахуванням з вузів.

В листах люди зізнаються, що до цього моменту "не знали за кого голосувати, але тепер у нас виникла огида до цього заходу і цих людей, які нас туди зігнали".

"Ми визначились - підтримувати будемо Віктора Ющенка", - процитувала один із листів Геращенко. Також в повідомленнях йдеться про те, що шляхом залякувань та погроз громадян змушують ставити підписи на підтримку Януковича.

Зокрема, працівників Харківського політеха обіцяли звільнити в разі їх неявки на мітинг, а студентів Харківської академії дизайну та мистецтв змушували розписуватися в тому, що вони за власним бажанням братимуть участь в мітингу на підтримку Януковича.

На їх заперечення від деканату (а саме, від Бондаренка В.В.) була отримана відповідь: "Не подобається - готуйтесь до відрахування".

У штабі Ющенка переконані, що така силова практика врешті-решт спрацює проти влади, повідомляє персональний сайт кандидата в президенти.

Як відомо, у мітингу на підтримку Януковича взяли участь близько 100 тисяч осіб. Керівник його штабу Сергій Тігіпко вибачився за використання адмінресурсу. У найближчий час прем'єр збирається ще раз відвідати Харків. Також у тур по райцентрам області відправляється і Ющенко.

Читайте також:

Ющенко і Янукович зустрінуться у Харкові?

На Януковича прийшли 100 тисяч, якими намагався скористатися штаб Ющенка

Тігіпко буде дружити з Зінченком, не буде пацюком і перепрошує за адмінресурс на користь Януковича


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...